BikeReg

The Longest Ride

Boise, ID, Wed Jun 21, 2017

Presented by George's Cycles/Harrison Hollow/Boise Green Bike
  • Online Registration Deadline: Tuesday, Jun 20, 2017 at 12:01 AM MT

Select Your Category

Category Distance Start Fee
The Longest Riders Category - Sponsored by George's Cycles - 10 mile loop
THE LONGEST RIDER - 16 hours, 160 miles, 16,000 ft elevation
THE LONGEST RIDER - 16 hours, 160 miles, 16,000 ft elevation 16 hours 5:00 AM $100
Complete the entire LONGEST RIDE!
5:00am-9:00pm
The Longest Ride - Morning & Evening
The Longest Ride - Morning & Evening 8 hours 5:00 AM $60
8 hours
Leg 1 5:00am-9:00am
Leg 2 5:00pm-9:00pm
The Longest Ride - Morning Only
The Longest Ride - Morning Only 4 hours 5:00 AM $60
4 hours 5:00AM-9:00AM
The Longest Ride - Evening Only
The Longest Ride - Evening Only 4 hours 5:00 PM $60
4 hours 5:00PM - 9:00PM
The Mere Mortals Category - Sponsored by Boise GreenBike
Mere Mortals
Mere Mortals see event details $50
Ride a flat loop in Boise's beautiful North End for 2 or 4 hours. Registration comes with a promo code for a Boise GreenBike, or you can ride your own bike. Pick your time slots during registration.
Friend of the Longest Ride
Friend of the Longest Ride 10 miles 5:00 AM $20
Ride one to 3 laps and be apart of the Post Ride Party. Entry includes Ride, Ride Support, Post Ride Party(1 Beer, Dinner)Music

Event Items

Additional Ticket to the Highland's Hollow After Party Each registration comes with 1 ticket, but you can purchase additional tickets for family and friends. Ticket includes food, drink & live music.
Options Quantity Price Each
closed Additional Tickets to the Highlands Hollow After Party x $10.00
Donation to the Alzheimer's Association
Options Amount
closed Donation

Show Event Notes Event Notes