Presented by Moosejaw, Ozark Outdoor Foundation, Bike School Bentonville

Register

Online Registration is closed

Registration is closed. There will be race day registration on-site starting at 3 pm on the day of the race.

Race Day Schedule:
3:00 pm - Day of/Onsite Registration Open, Course open for pre-ride
4:00 pm - Young Rider Jam Session (8 and under, check-in at registration)
4:30 pm - Juniors 9-12 (10 min. racing)
4:45 pm - Junior Boys 13-18 (20 min. racing)
5:05 pm - Junior Girls 13-18 & Women’s C (20 min. racing)
5:25 pm - Men’s C & Open Team Relay (2 people) (20 min. racing)
5:45 pm - Men’s B (25 min. racing)
6:10 pm - Women’s B & Women’s E-bike (25 min. racing)
6:35 pm - Men’s E-bike (25 min. racing)
7:00 pm - Men’s A (30 min. racing)
7:00 pm - Women’s A (30 min. racing)

Online Registration Deadline: Thursday, Apr 28, 2022 at 5:00 PM CT

Total Event Registration Limit: 250

Select Your Category

Category Start Time Distance Field Limit Fee
Sold Out Juniors 9-12 $50 4:30 PM 10 minutes 50 $50
Sold Out Junior Boys 13-18 $50 4:45 PM 20 minutes 50 $50
  • Juniors 13-18 (age by end of year)
Sold Out Junior Girls 13-18 $50 5:05 PM 20 minutes 50 $50
Sold Out Women's C $50 5:05 PM 20 minutes 50 $50
  • New to racing
Sold Out Men's C $50 5:25 PM 20 minutes 50 $50
Sold Out Team Relay $100 5:25 PM 20 minutes 50 $100
  • 2 Person Team Realy
Sold Out Men's B $50 5:45 PM 25 minutes 50 $50
Sold Out Women's B $50 6:10 PM 25 minutes 50 $50
Sold Out Women's E-Bike $50 6:10 PM 25 minutes 50 $50
Sold Out Men's E-Bike $50 6:35 PM 25 minutes 50 $50
Sold Out Men's A $50 7:00 PM 30 minutes 50 $50
Sold Out Women's A $50 7:00 PM 30 minutes 50 $50

Other Events from this Director