Presented by Moosejaw, Ozark Outdoor Foundation, Bike School Bentonville

Register

Online Registration is closed

Registration is closed. There will be race day registration on site starting at 3 pm on the day of the race.

Race Day Schedule:
3:00pm – Day of (Onsite) Registration begins, Course opens for pre-riding
4:00pm – Young Riders Jam Session (8 and under, check in at registration)
4:30pm – Juniors (9-12) 10 min.
4:45pm - Junior Boys ages 13-18 (racing for 20min.)
5:05pm – Junior Girls ages 13-18, Women's C (racing for 20min.)
5:25 pm – Men’s C, B + Single Speed (racing for 25min.)
5:55 pm – Women’s B, A and E-Bike (racing for 25min.)
6:25 pm – Men’s E-Bike – (racing for 20min.)
6:55 pm – Men’s A – (racing for 30min.)

Online Registration Deadline: Wednesday, Apr 27, 2022 at 5:00 PM CT

Total Event Registration Limit: 250

Select Your Category

Category Start Time Distance Field Limit Fee
Juniors 9-12 $10 4:30 PM 10 minutes 50 $10
Junior Boys 13-18 $10 4:45 PM 20 minutes 50 $10
  • Juniors 13-18 (age by end of year)
Junior Girls 13-18 $10 5:05 PM 20 minutes 50 $10
Women's C $10 5:05 PM 20 minutes 50 $10
  • New to racing
Men's C $10 5:25 PM 20 minutes 50 $10
Team Relay $20 5:25 PM 20 minutes 50 $20
  • 2 Person Team Realy
Men's B $10 5:45 PM 25 minutes 50 $10
Women's B $10 6:10 PM 25 minutes 50 $10
Women's E-Bike $10 6:10 PM 25 minutes 50 $10
Men's E-Bike $10 6:35 PM 25 minutes 50 $10
Men's A $10 7:00 PM 30 minutes 50 $10
Women's A $10 7:00 PM 30 minutes 50 $10

Other Events from this Director